Την πεποίθησή της για τη νίκη την επόμενη Κυριακή που θα φέρει και τη μεγάλη αλλαγή στο δήμο Καλαμαριάς, εξέφρασε με δηλώσεις της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που τη φέρνει στη δεύτερη θέση και σε πολύ μικρή απόσταση από τον νυν δήμαρχο, η υποψήφια δήμαρχος Χρύσα Αράπογλου.

Η επικεφαλής της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη», τόνισε πώς η ετυμηγορία της κάλπης της πρώτης Κυριακής έδειξε ξεκάθαρα πως οι πολίτες προσυπέγραψαν την πεποίθηση πως ο Γιάννης Δαρδαμανέλης «μίκρυνε» την Καλαμαριά, δεν στάθηκε στο ύψος της θέσης ευθύνης του και δεν ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις της εποχής, ενώ απέτυχε να προστατεύσει τα συμφέροντα της πόλης. «Λιγότεροι από το 30% των πολιτών της Καλαμαριάς επιθυμούν την ανανέωση της θητείας του, ένα ποσοστό που είναι το μικρότερο που έχει λάβει ποτέ εν ενεργεία δήμαρχος στην Καλαμαριά» επεσήμανε η κ. Αράπογλου.

Μάλιστα, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κατέθεσε για την Καλαμαριά της επόμενης πενταετίας, δίνοντας παράλληλα και συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας της που το πίστεψαν και πάλεψαν για να το επικοινωνήσουν στους πολίτες, μίλησε για την αυριανή ημέρα.

Έτσι, τόνισε πώς από αύριο κιόλας αναλαμβάνει πρωτοβουλία επικοινωνίας και συζήτησης με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων ώστε να βρεθεί κοινός τόπος ενόψει του δεύτερου γύρου, προκειμένου η Καλαμαριά να αλλάξει σελίδα.

«Δεσμεύομαι πως θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να πειστούν όσο γίνεται περισσότεροι από αυτούς που δεν μετείχαν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες για να δυναμώσουν εισέτι την προσπάθεια μας  που θα ξεκινήσει από την επόμενη Κυριακή. Θα τους πω πως αξίζει τον κόπο η συμμετοχή τους και η ψήφος τους τους την ερχόμενη Κυριακή και πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός που μπορεί άμεσα να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής τους» επεσήμανε η κ. Αράπογλου, σχολιάζοντας και το χαμηλό ποσοστό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

«Είμαι απολύτως αισιόδοξη για τη νίκη» δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος.