Τα γραφεία του ιστορικού αθλητικού και πολιτιστικού Συλλόγου «Ναύαρχος Βότσης» επισκέφτηκε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου μαζί με συνεργάτες της.

Ενημερώθηκαν για τις εξαιρετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα συνεχιζόμενα προγράμματα, τις διακρίσεις των αθλητικών ομάδων καθώς και για τους προγραμματισμούς και τις ανάγκες τους.

Όλα αυτά είναι δυνατά χάρη στους εθελοντές που σχεδιάζουν και υλοποιούν  με πνεύμα ομαδικότητας και πετυχαίνουν στόχους ολοένα και υψηλότερους.

Η Χρύσα Αράπογλου και οι συνεργάτες της στην πορεία για μία νέα Καλαμαριά, μοιράστηκαν με τους ανθρώπους του Συλλόγου τους σχεδιασμούς τους για τη λειτουργία οργανωμένης βιβλιοθήκης, για την αναβάθμιση του θεάτρου και τη διάχυση της κεντρικής πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς στις γειτονιές της περιφέρειας.

«Ενημερώσαμε για το πρόγραμμα μας αναφορικά με την «αναβάθμιση της γειτονιάς», στην κατεύθυνση της λειτουργίας ενός «πολυκεντρικού Δήμου». Επεξεργαζόμαστε τις προτάσεις τους. Θα επανέλθουμε!» τόνισε η κ. Αράπογλου, ευχαριστώντας τον πρόεδρο Σάκη Τσολάκο, την Μαλάμω Παπαδοπούλου, τον Ζαχαρία Κώστα και τον Γιάννη Μακαντάση.