Εκεί που πιστέψαμε πως τα είχαμε δει όλα με την επίσκεψη του δημάρχου Καλαμαριάς στους εργασιακούς χώρους των δημοτικών υπαλλήλων και τις συζητήσεις του στυλ «στηρίξτε με να σας στηρίξω» και «το ένα χέρι νίβει το άλλο», ήρθαν τα σημερινά για να επιβεβαιώσουν πως υπάρχει κι άλλο παρακάτω.

Μάρτυρες, λοιπόν, ενός ακόμα επεισοδίου, του πιο σοβαρού και επικίνδυνου, στη σειρά των αντιδημοκρατικών και ανήθικων μεθοδεύσεων της διοίκησης Δαρδαμανέλη έγιναν σήμερα οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαμαριάς, εργαζόμενοι συμβασιούχοι κατήγγειλαν την ύπαρξη του ονόματός τους σε λίστα προσώπων που στηρίζουν τον κ. Δαρδαμανέλη αλλά και την πλαστογράφηση των υπογραφών τους!

Μετά τις καταγγελίες για επίθεση στους εργαζομένους και τα δικαιώματά τους, τις απειλές και τους εκφοβισμούς που είχαν μάλιστα προκαλέσει την έγγραφη καταγγελία και της ΠΟΕ-ΟΤΑ την άνοιξη, σήμερα, δύο μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων γεγονότων που πλέον δεν περιορίζονται στα περί νόμιμου και ηθικού, αλλά συνιστούν ποινικά αδικήματα.

Η «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» καλεί τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν εδώ και τώρα, να προχωρήσουν άμεσα σε διερεύνηση των πολύ σοβαρών καταγγελιών και να εφαρμόσουν το νόμο, βρίσκοντας τους υπεύθυνους όσο ψηλά και εάν αυτοί βρίσκονται.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά πώς η εργασία δεν είναι παραχώρηση αλλά αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το οποίο θα υπερασπιστούμε με ευλάβεια.