Μία εκδήλωση που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των ανθρώπων της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη», καθώς εκατοντάδες γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρύσας Αράπογλου, δηλώνοντας με τη μαζική παρουσία τους και τα πλατιά χαμόγελά τους πώς την επόμενη ημέρα η Καλαμαριά θα έχει γυναίκα δήμαρχο, διοργανώθηκε σε γνωστό καφέ της Ν. Πλαστήρα.

Γυναίκες που ζουν, εργάζονται, έχουν οικογένεια αλλά και επισκέπτονται την Καλαμαριά έδωσαν βροντερό παρών, δείχνοντας πώς η «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» με το πρόγραμμα και το σχέδιό της είναι σε τροχιά νίκης στις εκλογές του Οκτώβρη.

Συγκινημένη από την κοσμοσυρροή και τον παλμό της εκδήλωσης, η υποψήφια δήμαρχος Χρύσα Αράπογλου μίλησε για την Καλαμαριά όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει, ανέπτυξε το όραμά της για το μέλλον της πόλης, ενώ με βάση τη μεγάλη της εμπειρία στην πολιτική, από τα 21 της χρόνια όταν πρωτοεκλέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς μέχρι τα έδρανα της Βουλής αλλά και τον προεκλογικό αγώνα του σήμερα, μίλησε για το ρόλο της γυναίκας στην πολιτική, τις προκλήσεις, τις δυσκολίες αλλά και τις ωραίες στιγμές.