Στα γραφεία του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα θέματα που άπτονται του ναυταθλητισμού που είναι σπουδαίο και κρίσιμο ζήτημα της πόλης της Καλαμαριάς.

Η κ. Αράπογλου με τους συνεργάτες της έδωσαν τα θερμότερα συγχαρητήριά τους στις αθλήτριες και τους αθλητές του ΝΑΟΚΘ για τις διακρίσεις τους καθώς και στη διοίκηση του Ομίλου για το έργο τους και ενημερώθηκαν με τρόπο τεκμηριωμένο για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ναυταθλητισμό αλλά και τον ίδιο το ΝΑΟΚΘ.

Η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς τόνισε πως είναι «αμέριστη η συμπαράστασή μας για όλα τα θέματα που αφορούν στο ναυταθλητισμό στη θάλασσά μας», ενώ ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και την ενημέρωση την πρόεδρο Θεοδώρα Κιφωνίδου, τον γραμματέα και πρώην πρόεδρο Δημήτρη Κουκαλιαρογλου, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καψωμενάκη, τον επί σειρά ετών πρώην πρόεδρο Γιάννη Μαυροκεφαλίδη και τον έφορο ιστιοπλοΐας τριγώνου Χρυσοστομο Μαυροκεφαλίδη, που υποδέχτηκαν την ίδια και την ομάδα της.