Γεβρεξούδης Ανδρέας

Γεννήθηκα το 1975 στη Θεσσαλονίκη και από το 1984 ζω στον Βότση. Αποφοίτησα από το 5ο Λύκειο Καλαμαριάς, ξεκίνησα τις σπουδές μου στο ΕΑΠ στον τομέα “Οργάνωση και Διοίκησης Επιχειρήσεων” και συνεχίζω σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας ως χειριστής ραντάρ στην Πολεμική Αεροπορία, εργάστηκα διαδοχικά ως υπεύθυνος ασφαλειών στην RENAULT ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ως παραγωγός ασφαλειών και εμπειρογνώμων,  ως παραγωγός διαφήμισης στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ, βοηθός λογιστή στις εταιρείες πετρελαιοειδών SUNOIL ΑΒΕΕΠ και REVOIL ΑΕΕΠ και απομαγνητοφωνητής στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σήμερα είμαι Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παράρτημα Μακεδονίας & Θράκης. 

Μου αρέσει ο αθλητισμός, το θέατρο και το τραγούδι, καθώς και η συμμετοχή σε συλλογικές δράσεις. Γι’ αυτό και υπήρξα αθλητής στον ΑΠΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ στο τμήμα πινγκ-πονγκ, αθλητής στον ΟΦΘ στα τμήματα κολύμβησης και πόλο, χορωδός στην Νεανική Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς, μαθητής ψαλτικής στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο, ηθοποιός στην θεατρική ομάδα ΜΑΙΩΤΡΟΝ και σήμερα αθλητής στον ΑΟΕΑ στο τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο. Επίσης για αρκετά χρόνια ήμουν αθλητικογράφος στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ.

Συμμετέχω σε διάφορες εθελοντικές δράσεις που έχουν επίκέντρο τον άνθρωπο, τη φύση και τη φιλοζωία με προσωπικό μου μότο ‘’Δεν επαιτούμε την προσοχή, απαιτούμε τον σεβασμό.’’

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί όραμά μου για την Καλαμαριά είναι να κάνουμε προσβάσιμες τις ομορφιές της σε όλους αποκλείοντας μόνο τον αρνητισμό.