Παρθενιάδης Αργύρης

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Καλαμαριά. Σπούδασα στον Ευκλείδηεργοδηγός ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, Το 1994 προσλήφθηκα στη Δημοτική Επιχείρηση Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαμαριάς (ΔΕΠΠΚ) και από το 1999 αρχίζει  η συνδικαλιστική μου δραστηριότητα.

Διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων της ΔΕΠΠΚ και εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων  στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης. 

Το 2009 με τη μετάταξη όλων των εργαζομένων της Επιχείρησης στον Δήμο διετέλεσα Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού και Πειθαρχικού Συμβουλίου Νομού Θεσσαλονίκης  ενώ συμμετείχα και στα συνδικαλιστικά όργανα (ΠΟΕ-ΟΤΑ) από το 2009 έως το 2022.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον ΣΕΔΚ ο Σύλλογος  μας έκανε παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με προτάσεις για τα προβλήματα της Καλαμαριάς και των εργαζομένων,  ανέπτυξε δράσεις κοινωνικής προσφοράς (συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε πρόσφυγες και σεισμοπαθείς) και δράσεις για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων.

Η  εμπειρία και οι γνώσεις που απέκτησα ως εργαζόμενος επί 30 σχεδόν χρόνια με ώθησε να ασχοληθώ και περαιτέρω με τα θέματα του τόπου μας και να συμβάλλω στην προσπάθεια για μια ακόμη πιο ανθρώπινη και φιλική προς τους κατοίκους της Καλαμαριά

Συμπορεύομαι με τη  Χρύσα γιατί πιστεύω  ότι είναι η μόνη που μπορεί να κάνει τον Δήμο Καλαμαριάς, τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε.