Τσουκαλάς Χάρης

Γεννήθηκα στη Νέα Κρήνη – Καλαμαριάς στις 19 Δεκεμβρίου ου 1996. Τελείωσα το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμαριάς στο οποίο διετέλεσα Πρόεδρος 15μελούς υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των συμμαθητών μου και  την δημόσια εικόνα του σχολείου μου,  το  οποίο είχε τον μεγαλύτερο μέσο όρο εισακτέων στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Στα εφηβικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον αθλητισμό καθώς υπήρξα ποδοσφαιριστής στην ένδοξη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου καταφέραμε  με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου να διεκδικήσουμε το κύπελλο ΕΠΣΜ.

Σπούδασα Διατροφή και Διαιτολογία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και συμμετείχα σε έρευνα του Υπουργείου Υγείας  για την εξέλιξη της παχυσαρκίας στην εποχή του COVID-19.

Εργάζομαι ως υπεύθυνος σε εταιρεία λιανικής πώλησης και παράλληλα συνεχίζω το έργο μου στο χώρο της διατροφής και διαιτολογίας.Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Ιωάννη Τσουκαλά ο οποίος είναι φυσικοθεραπευτής και στόχος μας είναι να προσφέρουμε μαζί θεραπεία και υγεία στους συμπολίτες μας.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα Αράπογλου  στις εκλογές για τον Δήμο Καλαμαριάς γιατί συμμερίζομαι το όραμα της και πιστεύω πως μπορεί να αξιοποιήσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα  τους πόρους και τους ανθρώπους του τόπου της. Η Καλαμαριά με την βοήθεια και τις γνώσεις της Χρύσας μπορεί  να γίνει η πόλη του εκσυγχρονισμού, της καινοτομίας και της αρμονικής συνύπαρξης όλων χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.