Λιόλιος Δημοσθένης

Γεννήθηκα το 1960 στη Θεσσαλονίκη.Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Καραγιαννάκη και  έχω 2 κόρες και 1 γιο. Τελείωσα τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Εργάστηκα για 4 χρόνια στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά δραστηριοποιήθηκα στον τομέα των φροντιστηρίων . Υπήρξα  καθηγητής γερμανικής γλώσσας για 38 συνεχόμενα χρόνια στο «Γλωσσικό Εργαστήρι» .

Είμαι Πρόεδρος της Επιτροπής Δραστηριοτήτων της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος και την παροχή βοήθειας σε όλη την Ελλάδα.Είμαι μέλος εδώ και 30 χρόνια του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης (ΝΑΟΚΘ) και επίσης μέλος της ομάδας «Σώστε το Παλατάκι» με σκοπό τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας. 

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό , τη μουσική , τις καταδύσεις ,τη φωτογραφία την ερασιτεχνική αλίεια.  Είμαι εθελοντής αιμοδότης . 

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα γιατί όραμα μου για την Καλαμαριά είναι μια νέα δημοτική αρχή με σχέδιο , πρωτοβουλίες , σωστή οικονομική διαχείριση και πάνω απ’ όλα δίπλα σε όλους τους δημότες