Κασιμάτη- Σκούρα Ευτυχία

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από το 1988  ζω στην Καλαμαριά. Σπούδασα στο τμήμα Φαρμακευτικής του ΑΠΘ και για πολλά χρόνια εργάστηκα στην προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων και αργότερα ίδρυσα το δικό μου φαρμακείο.

Είμαι παντρεμένη με τον Ζαχαρία Σκούρα που διετέλεσε καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ και μαζί έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Όλη μου η ζωή είναι συνυφασμένη με τον εθελοντισμό και την ενεργό συμμετοχή. Για τέσσερα  χρόνια ήμουν μέλος στον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, και επιπλέον δραστηριοποιήθηκα στον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα, στον Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down, στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Καλαμαριάς, στο Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών ΑΠΘ και στο Θεαγένειο Νοσοκομείο. 

Αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια στον Δήμο Καλαμαριάς,  γιατί πιστεύω ότι η Καλαμαριά βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μια διαρκή υποχώρηση και οφείλουμε όλοι μαζί να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την Καλαμαριά ξανά μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη. Να αναπτύξουμε τον εθελοντισμό στα σχολεία, να αναδείξουμε τους αρχαιολογικούς χώρους, να βελτιώσουμε την κοινωνική μέριμνα, να καταστρώσουμε προγράμματα για την ενίσχυση της οικονομίας της, να οργανώσουμε δράσεις που ενώνουν το χθες με το σήμερα και δίνουν προοπτική για το μέλλον της πόλης μας.