Χάλογλου Ελενη

Γεννήθηκα στις 5 Απριλίου του 1974 στην Αθήνα. Έζησα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Βότση-Κηφισιά και αποφοίτησα από το 21ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Σπούδασα αισθητική, χωρίς ωστόσο να ασχοληθώ επαγγελματικά. Εργάστηκα επί χρόνια στην έρευνα αγοράς εργασίας (γκάλοπ) καθώς  και σε οικογενειακές  και  ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Εγκαταστάθηκα στην Καλαμαριά το 2003 φτιάχνοντας την δική μου οικογένεια με τον σύζυγό μού Θεοχάρη Αλεξάκη. Έχω δύο παιδιά, τον Βασίλη και την Καλλιόπη. Τα παιδιά μου αποτέλεσαν την αφορμή να ενταχθώ στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 17ουΔημοτικού Καλαμαριάς. Γνώρισα γονείς δραστήριους με θέληση και όρεξη για παρεμβάσεις στο σχολείο μας. Μαζί τους έμαθα να αγωνίζομαι συλλογικά για το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πετύχουμε για τα παιδιά μας και το δημόσιο σχολείο.

Σήμερα συνεχίζω να εργάζομαι ως ιδιωτικήυπάλληλος. Ασχολούμαι ενεργά με το γονεϊκό κίνημα, ως ειδική γραμματέας τουΣυλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Καλαμαριάς και  μέχρι πριν λίγους μήνες ως ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Καλαμαριάς. Επιπλέον έχω εκλεγεί  δεύτερη φορά μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων  και είμαι εκπρόσωπος της Ένωσης στην Ομοσπονδία Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας και εκλεγμένη επίσης για δεύτερη φορά στην εξελεγκτική της επιτροπή.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε κάτι να προσφέρουμε στην πόλη μάς, εκτός από την ψήφο μάς. Να είμαστε πάντα ενεργοί και ενωμένοι στις διεκδικήσεις μάς χωρίς παρωπίδες. Ονειρεύομαι μια Καλαμαριά ανοιχτή, συμμετοχική και ανθρώπινη