Τανταλίδου (Εύη) Ευδοξία

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη από γονείς 2ης γενιάς προσφύγων από την Τραπεζούντα του Πόντου και τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας.

Ζω στην Καλαμαριά από το 1992  Είμαι πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό  και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πάφου της Κύπρου στον τομέα της δημόσιας διοίκησης. Είμαι μητέρα ενός αγοριού του Παναγιώτη, φοιτητή στο Ιστορικό Αρχαιολογικό του ΑΠΘ. 

Εργάζομαι στον Δήμο Θεσσαλονίκης και  μέχρι σήμερα έχω δοκιμαστεί σε πολλές θέσεις ευθύνης.

Εργάστηκα σε διάφορους τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για πολλά χρόνια κάτι που μου  προσέδωσε ειδικές δεξιότητες στον τομέα της επικοινωνίας αλλά και της  οργάνωσης και της  διοίκησης των αιρετών οργάνων.

Πιστεύω στην ανάγκη της συμμετοχής και της ενεργούς δράσης  και για αυτό το λόγο ασχολήθηκα  με τον συνδικαλισμό. Η ζωή μου είναι αφιερωμένη στους αγώνες των εργαζομένων  για την δημοκρατία, την κοινωνική ισότητα και αλληλεγγύη, την ελευθερία της σκέψης και του λόγου.

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να ξαναδώσουμε στην Καλαμαριά ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.  Να αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή οι ευάλωτες κοινωνικά ομάδες της πόλης μας δημιουργώντας δομές και υλοποιώντας προγράμματα εθελοντισμού για τις άγαμες μητέρες, τις αναδοχές παιδιών καθώς και τη φροντίδα ηλικιωμένων