Τύπου Εύη

Γεννήθηκα στη Γερμανία αλλά εδώ και 25 χρόνια ζω στην Καλαμαριά μαζί με τον σύζυγο μου Γιώτη Αγγελίδη, απόγονο προσφυγικής οικογένειας από την Μικρασία. Είμαι πολύτεκνη μητέρα με τέσσερα παιδιά, τα τρίδυμα (είναι 2 κορίτσια + 1 αγόρι)  που σήμερα είναι 16 ετών και έναν ακόμη μικρό 7 ετών.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα  της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών. Ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με ειδίκευση στις Εκστρατείες Επικοινωνίας και Έρευνες Κοινού. Έχω ολοκληρώσει ακόμα τις σπουδές μου στο Digital & Social Media Marketing (Knowcrunch-Deere)  και μιλάω 3 ξένες γλώσσες.

Έχω τη συνολική επιμέλεια του βιβλίου #FineBeing και είμαι η συνδημιουργός και αρχισυντάκτρια του website www.finebeing.gr, ενός διαδικτυακού περιοδικού που ασχολείται με ό,τι ωραίο και ποιοτικό υπάρχει στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Είμαι  για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του γονεϊκού κινήματος και σήμερα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, του μεγαλύτερου σχολείου της πόλης μας. Ανήκω στην ομάδα των 21 οικογενειών που διεκδίκησαν για τα παιδιά τους τις νόμιμες μαθητικές κατανομές στα σχολεία της γειτονιάς τους και ακόμη αγωνίζονται ώστε οι μαθητές να απορροφούνται από τις υπάρχουσες σχολικές δομές και όχι να διανύουν καθημερινά τεράστιες αποστάσεις για να πάνε στο σχολείο τους.

Συμπορεύομαι την Χρύσα Αράπογλου γιατί πιστεύω ότι μαζί, ενωμένοι, με συμμετοχική πολιτική και δίπλα στον πολίτη, με προσεκτικό σχεδιασμό, καινοτόμες ιδέες και ρεαλιστική προσέγγιση μπορούμε να κάνουμε την Καλαμαριά να ξεχωρίσει και να αποτελέσει δήμο-πρότυπο, “Μητέρα-Πόλη” για όλους μας.