Καβακλιλή Γεωργιάννα

Γεννήθηκα στην Καλαμαριά στις 25 Απριλίου 1997. Γονείς μου είναι ο Ιωάννης Καβακλιλής, απόστρατος αστυνομικός με καταγωγή από την πόλη των Σερρών και η Αφροδίτη Αμανατίδου, δικηγόρος, πόντια πάππου προς πάππου. Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό τον Θεόδωρο, αστυνομικό και μία μικρότερη αδελφή την Δέσποινα-Ελένη, φοιτήτρια Νομικής.

Υπήρξα μαθήτρια στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς (Φροντιστήριο Τραπεζούντας), από το οποίο αποφοίτησα το έτος 2015. Το 2019 τελείωσα τις σπουδές μου στη Νομική και είμαι δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το έτος 2022. Έχω παρακολουθήσει το Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR). 

Το 2021 παντρεύτηκα και έχω μία κόρη ενός έτους.

Κατά τα εφηβικά μου χρόνια ασχολήθηκα συστηματικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το σκι, αφού  υπήρξα αθλήτρια της ομάδας «ExplosivoSkiSchool» που έχει την έδρα της στην Καλαμαριά.

Από τα  μαθητικά μου χρόνια υπήρξα μέλος του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου μου.

Η επιθυμία μου για συμμετοχή  και εθελοντική προσφορά ήταν και είναι ιδιαίτερα έντονη. 

Συμπορεύομαι με την Χρύσα Αράπογλου γιατί όραμά μου είναι να σχεδιάσουμε μαζί εναν πρότυπο Δήμο. Μια Καλαμαριά  με χώρους  που θα βρίσκει διέξοδο η νέα γενιά, με σύγχρονες υποδομές παιδείας και αθλητισμού και βεβαίως ανάδειξη και αξιοποίηση του υπέροχου παραλιακού της μετώπου.