Χριστοδουλίδης Γιάννης

Γεννήθηκα το 2003 στην Καλαμαριά, είμαι γιος του Φώτη Χριστοδουλίδη, ενός ανθρώπου γέννημα θρέμμα της Καλαμαριάς και της Μαριάνθης Ταλιούρη.

Το 2018 κέρδισα βραβείο σε σχολικό διαγωνισμό της UNESCO με το ντοκιμαντέρ «Η ιστορία των ποντίων του Ωραιόκαστρο» το οποίο και σκηνοθέτησα. Κατά την διάρκεια του λυκείου υπήρξα μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Θεσσαλονίκης και αγωνίστηκα για τα δικαιώματα των μαθητών. Σπουδάζω βιολογία στο Aegean College στο οποίο και εργάζομαι. Επίσης έχω εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στο χώρο της εστίασης, ενώ από το 2020 είμαι ιδρυτής και αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας Redflaggr.com.

Αποφάσισα να στηρίξω την Χρύσα Αράπογλου και να κατέβω μαζί της στο Δήμο Καλαμαριάς με τον συνδυασμό Καλαμαριά Μητέρα Πόλη, γιατί έχω απογοητευτεί από την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί ο Δήμο Καλαμαριάς με τη σημερινή διοίκηση, και γιατί πιστεύω στην αγάπη της για την Καλαμαριά αλλά και στις ικανότητες της.

Όνειρο μου να ξαναγίνει η Καλαμαριά ο Δήμος που ήταν κάποτε. Μια πόλη ζωντανή που θα εμπνέει και θα προσελκύει του νέους. Με σύγχρονες υποδομές και ευκαιρίες απασχόλησης Να επιστρέψει  και πάλι ο κόσμος στην Καλαμαριά και  να γίνει ξανά η Καλαμαριά Μητέρα Πόλη.