Τελλίδης Γιώργος

Γεννήθηκα στην Καλαμαριά το 1975. Οι παππούδες μου ήραν από τον Πόντο και εγκαταστάθηκαν στο κέντρο της Καλαμαριάς. Εγώ μεγάλωσα στην περιοχή του Φοίνικα, τελείωσα το 9ο Δημοτικό και το  1ο ΤΕΛ Καλαμαριάς

Είμαι πτυχιούχος Φυσικοθεραπευτής του ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Παντρεμένος με την Ελένη Μιμίδου , έχουμε μαζί τρία παιδιά: την Μαρία,  τον Στέλιο, και τον Νίκο . 

Από τα παιδικά μου χρόνια ασχολούμαι ανελλιπώς με τον αθλητισμό. Έπαιξα ποδόσφαιρο στην ΑΕ Φοίνικα, στην Προοδευτική, στον Ελευθεριακό.

Ήμουν συνεργάτης της εθνικής ομάδας κολύμβησης και πολλών αθλητικών σωματείων (ΠΑΟΚ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΜΑΡΑΘΩΝ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΑΕ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ κ.α.) και ιδιοκτήτης του πολυχώρου υγείας HYGEIA COMPLEX στην περιοχή του Φοίνικα.

Συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς και  είμαι μέλος στον Πολιτιστικό  Εξωραϊστικό Σύλλογο Κατοίκων Φοίνικα Καλαμαριάς.

Εκλέγομαι  Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς από το 2010 με την παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ» και με αυτήν μου την ιδιότητα  υπηρέτησα σε διάφορες θέσεις της Διοίκησης του Δήμου (ΚΑΠΗ και Παιδικοί Σταθμοί, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και  από το 2014 μέχρι το 2019 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί πόλη μας χρειάζεται όραμα και ανθρώπους που να το υπηρετούν με συνέπεια. Για  να συγκροτήσουμε μία μεγάλη συμμαχία αξιοπρέπειας που θα τιμά την Ιστορία της Καλαμαριάς και θα εγγυηθεί το μέλλον,  Με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης που θα στηρίζεται σε, συμφωνημένους δημόσια, ειδικούς χωροταξικούς αλλά και οριζόντιους σχεδιασμούς και πρόνοιες.