Γκατζελάκης Γρηγόρης

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη το 1957 .Μεγάλωσα στην περιοχή της Χαριλάου αλλά από εφηβικά μου χρόνια βρέθηκα στην Καλαμαριά. Ασχολήθηκα με την κωπηλασία στο ΝΟΘ και την πετοσφαίριση στον ΑΜΟ Γαλαξία, στον οποίο και διετέλεσα Αντιπρόεδρος και  έφορος της ομάδας  Βόλλευ .

Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1981 και από τότε εργάζομαι ως οδοντίατρος.

Παντρεύτηκα την Μάρα Γκατζελάκη- Νικήτα με τη οποία αποκτήσαμε δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και την Χρυσούλα και τρία εγγόνια τον Γρηγόρη, τον Βαγγέλη και τον Οδυσσέα.

Ζω στην Καλαμαριά στην περιοχή της Αρετσούς. Πιστεύω στην δύναμη της  αλληλεγγύης και της προφοράς και για τον λόγο αυτό παρέχω τις δωρεάν  οδοντιατρικές μου υπηρεσίες στα παιδιά του Παπαφείου και στους Μοναχούς της Μονής του Αγίου Διονυσίου.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, του Σύλλόγου “Πάραλος Φίλοι της Θάλασσας και της Ναυτικής Παράδοσης” που έχει στόχο  μεταξύ άλλων την ίδρυση του ναυτικού μουσείου Θεσσαλονίκης, της Διοικούσας Επιτροπής του volley ανδρών του Άρη και του Ομίλου Φυσιολατρών Θεσσαλονίκης.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει την Καλαμαριά και να υλοποιήσει το κοινό μας όνειρο. Την αξιοποίηση και προβολή του θαλάσσιου μετώπου της Καλαμαριάς με δράσεις και πράξεις που δώσουν προοπτική σε ολόκληρη την πόλη.