Κακαλέλης Μιχαήλ

Γεννήθηκα στην τότε Δυτική Γερμανία το 1963 , παιδί μεταναστών επέστρεψα στην Ελλάδα το 1972 , μεγαλώνοντας στην Θεσσαλονίκη όπου και σπούδασα στο τμήμα Φυσικών Επιστημών του ΑΠΘ . Εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα επί 35 χρόνια , αποχωρώντας το 2020 . Έκτοτε συνεργάζομαι με την σύζυγό μου Αντιγόνη Δανδίνη που διατηρεί φοροτεχνικό και ασφαλιστικό γραφείο ως σύμβουλος ιδιωτών και επιχειρήσεων στον τομέα του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών και ασφαλιστικών προγραμμάτων. Με την σύζυγό μου έχουμε αποκτήσει δυο γιούς που βρίσκονται στο εξωτερικό , εργαζόμενος ο πρώτος και για σπουδές ο δεύτερος. Είμαστε κάτοικοι Καλαμαριάς , στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη από το 2000 .

Από μικρός με ενδιέφερε η εικόνα του αστικού τοπίου , το περιβάλλον και η δημιουργία των συνθηκών για την αρμονική συμβίωση των ανθρώπων μέσα σε αυτό , έχοντας την εμπειρία της διαβίωσής μου στο εξωτερικό και βλέποντας πως έχουν λυθεί προβλήματα που για μας ακόμη παραμένουν άλυτα . Δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα , υπάρχουν όλες εκείνες οι λύσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν τον ιστορικό μας Δήμο Καλαμαριάς  σε ένα ελκυστικό τόπο για κατοικία ,αναψυχή αλλά και εργασία μέσα από την συνεργασία άξιων και οραματιστών δημοτών μας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης με εφαρμόσιμους στόχους και δεσμεύσεις .

Συμπορεύομαι λοιπόν με την Χρύσα που διαθέτει αυτό το όραμα για την πόλη μας , στην συγκρότηση της ομάδας των  ανθρώπων εκείνων  που να το υπηρετούν με συνέπεια , συνέχεια  και γνώση.