Καρβουνόπουλος Αθανάσιος

Ονομάζομαι Αθανάσιος Καρβουνόπουλος γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην Καλαμαριά.

Από μικρός ασχολήθηκα με το μπάσκετ στον Απόλλων Καλαμαριάς και κατόπιν στον Ηρακλή. Τελείωσα το Pinewood International school of Thessaloniki και απέκτησα το American Diploma.

To 2018 έφυγα στις Ηνωμένες πολιτείες με υποτροφία στο Gannon University στην Pennsylvania από όπου και αποφοίτησα με πτυχίο στο science of business administration με ειδίκευση στο Marketing. Επίσης ως ενεργό μέλος μίας αδελφότητας (ΖΒΤ) καλωσόριζα και καθοδηγούσα τα νέα μέλη για την διαμόρφωση της εικόνας του πανεπιστήμιου μας.

Στo Εrie, μια κωμόπολη σαν την Καλαμαριά είδα πράγματα που θέλω να μεταλαμπαδεύσω και στην δικιά μας γειτονιά. Όνειρό μου είναι να προσφέρω τις γνώσεις που απέκτησα κατά τη φοίτηση μου στις Ηνωμένες πολιτείες ώστε να βελτιώσω τη ζωή των δημοτών της Καλαμαριάς προβάλλοντας τα οράματα των νέων. Ζώντας στο εξωτερικό γνώρισα κουλτούρες από διαφορετικά μέρη της γης. Αναγνώρισα την αξία μιας ενωμένης κοινότητας. Μέσα από την ομόνοια και τη συνεργασία, η δική μας κοινότητα μπορεί να γίνει μοναδική και παράδειγμα προς μίμηση.

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα Αράπογλου στις εκλογές για το δήμο Καλαμαριάς καθώς συμμερίζομαι το όραμα της και πιστεύω ότι η Καλαμαριά έχει τη δυνατότητα με σωστό σχεδιασμό και σωστή οργάνωση να γίνει ένας πρωτοπόρος και καινοτόμος Δήμος όπου η ζωή των πολιτών θα είναι ήρεμη, όμορφη, με πάρκα και σωστό συγκοινωνιακό σχεδιασμό.