Μήτρογλου-Δέδε Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Γεννήθηκα στα Άνω Πορόϊα του Νομού Σερρών αλλά από τα 5 μου χρόνια ζώ στην Θεσσαλονίκη.

Τελείωσα το  14ο Γυμνάσιο Γενικό Λύκειο (πρώην 9ο Θηλέων) και  ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην κομμωτική σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Λίγα χρόνια αργότερα και μέσα από τις σπουδές μου στον Ευκλείδη πήρα τον τίτλο της εκπαιδεύτριας και έκτοτε δούλεψα στα σημαντικότερα ΙΕΚ της πόλης. Στον Δημόκριτο, στο ΙΕΚ 1 , στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στο ΠΑΣΤΕΡ και στον Όμιλο Ξυνή- IΕΚ Αλφα όπου και  εξελίχθηκα σε τομεάρχη. Για δύο χρόνια συνεργάστηκα και με την  ΕΡΤ3 στον τομέα της περιποίησης  δημοσίων και σημαντικών προσώπων.

Παρακολούθησα πολλά σεμινάρια πάνω στο επάγγελμα μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για πολλά χρόνια ήμουν βαθμολογήτρια και εξετάστρια στη διαδικασία πιστοποίησης των επαγγελματικών προσόντων για τους νέους/ νέες κομμωτές/τριες

Ίδρυσα το πρώτο μου κομμωτήριο στο Βότση το οποίο και διατήρησα για δέκα χρόνια.  Για όσο διάστημα ασκούσα το επάγγελμα της εκπαιδεύτριας τα καλοκαίρια εργαζόμουν στην επιχείρηση μου στην Καλλιθέα Χαλκιδικής και αργότερα στο δεύτερο  κομμωτήριο μου στην Καλαμαριά (Αιγαίου 55) , το οποίο διατηρώ μέχρι και  σήμερα

Είμαι παντρεμένη  με τον Γιάννη  Δέδε  γόνο προσφυγικής οικογένειας από την Αρετσού της Μικράς Ασίας, που μεγάλωσε στην Πλατεία Σκρά. Μαζί έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά τον Αλέξη, την Τατιάνα και την Στεφανία και  μια εγγονή, την Κωνσταντίνα που σήμερα είναι  2.5 χρόνων.

Όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας ασχολήθηκα ενεργά με τον εθελοντισμό, παρέχοντας με τους σπουδαστές μου δωρεάν υπηρεσίες  στα ΚΑΠΗ και στο Χαμόγελο του Παιδιού. Το 2004 εργάστηκα ως  εθελόντρια στους Ολυμπιακούς αγώνες στον τομέα της περιποίησης των αθλητών.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να δώσουμε στην Καλαμαριά ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα φροντίζει και θα μεριμνά για όλους τους δημότες του μέσα από εμπνευσμένες και έξυπνες δράσεις. Μια Καλαμαρά Μητέρα Πόλη για όλους.