Μαυρίδης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα το 1997 στη Καλαμαριά. Στα μαθητικά μου χρόνια πέρασα από το 9ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς και το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς. Είμαι απόφοιτος της οικονομικής σχολής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και απόφοιτος του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος του τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα».

Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία σε ομάδες ποδοσφαίρου του δήμου Καλαμαριάς. Τους χειμώνες ασχολούμαι με το σκι μιας και υπήρξα μέλος του ΕΟΣ Νάουσας.

Έχω εργαστεί εθελοντικά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Απασχολούμαι σε ιδιωτική επιχείρηση στο χώρο των ασφαλίσεων και πιο συγκεκριμένα ως οικονομολόγος στο Χρηματοοικονομικό τμήμα της Interlife.

Ο πατέρας μου είναι ο Πάρις Μαυρίδης που διατέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Καλαμαριάς επί δημαρχίας Θρασύβουλου Λαζαρίδη. Η μητέρα μου είναι η Μόρφω Δημητρίου που εργάζεται ως κοινωνική λειτουργός στο Δήμο Καλαμαριάς. Εχω ακόμα ένα μικρότερο αδερφό, τον Δημήτρη

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα γιατί πιστεύω στην ανάγκη ενεργούς συμμετοχής της νέας γενιάς στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όραμά μου, να αφήσει  η γενιά μου το αποτύπωμά της στην εξέλιξη της Καλαμαριάς,  Να βοηθήσει ενεργά μέσα από την ενεργό  συμμετοχή της να γίνει και πάλι η Καλαμαριά πόλη πρότυπο σε θέματα  παιδείας, πολιτισμού καινοτομίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.