Τανταλίδης Λάζαρος

Γεννήθηκα το 1974 στο Δημοτικό διαμέρισμα της Αρετσούς- Δέρκων, στην ενορία του Αγίου Νικολάου, γέννημα – θρέμμα Καλαμαριώτης.
Από το 2003 είμαι παντρεμένος με την Νεραντζούλα Καραϊσκάκη και μαζί αποκτήσαμε τρία παιδιά, τη Δήμητρα 18ετών,  τη Ζωή 17ετών και Θεόδωρο 13 ετών.

Αποφοίτησα το 1986 από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς και το 1989 από το 6ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς.  Από το 1992 είμαι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Εσωτερικών Ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του 1ου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμαριάς.

Εργάστηκα για πολλά χρόνια σε πολλές επιχειρήσεις στη Καλαμαριά και από το 2002 έως και σήμερα, δουλεύω ως Χειριστής Μηχανημάτων στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Από  το 2012 έως το 2020  διετέλεσα Πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών – Οδηγών Μηχανημάτων Ο.Λ.Θ. Α.Ε. και  από το 2016 έως το 2020 Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.)
Επίσης από το 2016 έως το 2019 ήμουν μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.)

Μεγάλη μου αγάπη από τα παιδικά μου χρόνια έως και σήμερα το ποδόσφαιρο. Επαιξα στην Α.Ο. Αρετσούς, στην Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη, στην Α.Ε. Νέας Κρήνης και στον  Απόλλωνα Καλαμαριάς και σήμερα είμαι μέλος ομάδων βετεράνων , αγωνιζόμενος για την ενίσχυση ση των φιλανθρωπικών τους δραστηριοτήτων.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί με κινητοποίησε το ενδιαφέρον της για τον τόπο μας, τη γενέθλια γη,  και η  πίστη της στις δυνατότητες της περιοχής μας. Γιατί ονειρεύομαι μια Καλαμαριά πόλη όμορφη και εύρωστη οικονομικά για να υποστηρίζει όλους τους κατοίκους της. Την Καλαμαριά της κοινωνικής αλληλεγγύης, της εργασίας και της παραγωγής,  των πραγματικών ποιητών και των νέων ιδεών.