Τσιραμπίδου Μαίρη

Γεννήθηκα στο Δροσάτο Κιλκίς και σε ηλικία μόλις δύο ετών ήρθα με την οικογένειά μου στην Καλαμαριά. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης , σπούδασα Λογιστικά και Διοίκηση και στη συνέχεια πέρασα με εξετάσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο και  υπηρέτησα για 17 χρόνια. Αργότερα έκανα μετάταξη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και συνέχισα την επαγγελματική μου καριέρα, ως δικαστική υπάλληλος, μέχρι του 2010, οπότε και συνταξιοδοτήθηκα.

Έχω δύο παιδιά, τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη, και μεγάλη  αδυναμία  στον εγγονό μου Γιώργο

Εκλέχτηκα δημοτική συμβουλος Καλαμαριάς το 2019 και διετέλεσα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ευταξίας της πόλης και Καθημερινότητας του πολίτη.

Θεωρώ ότι την επόμενη πενταετία ο Δήμος μας πρέπει να πάρει μεγάλες και καθοριστικές αποφάσεις για σχέδια που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και που μετατράπηκαν σε μια ατελέσφορη διεκδίκηση. Για μεγάλα προβλήματα που εκκρεμούν  και για την επίλυση των οποίων χρειάζεται δημοκρατικός διάλογος, εντιμότητα, κοινωνική ευαισθησία, αποφασιστικότητα και άτομα που θέλουν πάνω απ’ όλα έναν Δήμο όπως μας αξίζει.

Ένα παραλιακό μέτωπο που θα αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών και όλων των πολιτών της πόλης μας. Πεζοδρόμια προσβάσιμα, παιδικές χαρές πιστοποιημένες και ασφαλείς για τα παιδιά μας, δρόμους ασφαλτοστρωμένους και  επαρκή στελέχωση του Δήμου με το αναγκαίο προσωπικό για την την αντιμετώπιση των αιτημάτων τα οποία χρήζουν άμεσης ανταπόκρισης,

Θέλοντας να συμμετέχω και εγώ σε όλη αυτή την προσπάθεια μιας πραγματικής επανεκκίνησης του Δήμου μας αποφάσισα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Δημοτικής Παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη»

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα γιατί γνωρίζοντας την και συζητώντας μαζί της, αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα άτομο ευγενικό, με ποιότητα, που ακούει, συζητάει και ζητάει την γνώμη σου, μια συγκροτημένη πολιτική προσωπικότητα που σε εκπλήσσει ευχάριστα και θέλεις να την εμπιστευθείς και να την βοηθήσεις. Για έναν Δήμο πιο εξωστρεφή, έναν Δήμο πιο αποτελεσματικό, έναν Δήμο κοντά στους υπαλλήλους, κοντά στους δημότες, κοντά στον συνάνθρωπο και γενικά έναν Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας.