Κατσούρα Μαρία

Γεννήθηκα το 1988  στην Καλαμαριά όπου και μεγάλωσα. Πήγα σχολείο στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμαριάς, το γνωστό Φροντιστήριο Τραπεζούντας. Σπούδασα Βοηθός – Φυσιοθεραπείας στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και στη συνέχεια εργάστηκα ως φυσιοθεραπεύτρια.  

Σήμερα εργάζομαι σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ως τραπεζοκόμος και νιώθω πως βρίσκομαι στο περιβάλλον που ανήκω. Δίπλα σε πάσχοντες και ασθενείς. Πάντα μου άρεζε να ασχολούμαι και να προσφέρω στις  ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Αγαπώ τις τέχνες. Υπήρξα ενεργό μέλος σε θεατρική ομάδα και ανήκω στην Μεικτή Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, μου αρέσει να γράφω και να μετέχω σε εθελοντικές δράσεις.

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα γιατί την αισθάνομαι πάνω απ’ όλα ανθρώπινη και αυτό μου δίνει την σιγουριά πως θα μπορέσουμε μαζί να βοηθήσουμε τους ευάλωτους ανθρώπους του τόπου μας. Τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους ανθρώπους με αναπηρια για τους οποίους έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον. Να τους προσφέρουμε μαι καλύτερη ποιότητα ζωής με κοινωνική μέριμνα και δράσεις πολιτισμού.