Μάστορας (Γκουλέμας) Νίκος

Είμαι ο Νίκος Μάστορας (Γκουλέμας). Έχω μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων και ασχολείται με το real estate. Μπαμπάς της Αθηνάς και του Γιώργου, σύζυγος της Έφης Καρυδά.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Lincoln – Αγγλία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το École Supérieure de Commerce et Management – Γαλλία.
Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό, το μπάσκετ και την κολύμβηση, ενώ μεγαλώνοντας συμμετείχα επί σειρά ετών σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Ξεχωριστή θέση στην ζωή μου έχει η συμμετοχή σε εθελοντικές οργανώσεις και την μεγαλύτερη κίνηση νέων της χώρας, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Στην διάρκεια των ετών έχω περάσει από όλους του ρόλους της κίνησης: από μικρός Πρόσκοπος, σε αρχηγός τμημάτων, εκπαιδευτής ενηλίκων στελεχών, μέχρι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Π. για όλη την χώρα κατά την περίοδο 2013-2021.
Πιστεύω βαθιά στην αξία της συμμετοχής στα κοινά, πιστεύω πως η Καλαμαριά στην οποία ζούμε κι εργαζόμαστε μπορεί να αλλάξει και να γίνει η καλύτερη. Πιστεύω πως για να προχωρούν οι αλλαγές χρειάζεται προσπάθεια, σχέδιο και συμμετοχή, πως η αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου η έγνοια για το κοινό καλό μπορεί να δείξει τον δρόμο για να καλυτερέψει η καθημερινότητα όλων μας.
Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί δεν αρκεί η θεωρία, χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα και η Χρύσα διαθέτει όλα εκείνα που απαιτούνται για να δώσει στην Καλαμαριά την προοπτική που μπορεί να έχει. Γιατί μπορεί να βλέπει τη μεγάλη εικόνα, γιατί έχει σχέδιο, επιμονή, ικανότητες και χαρακτήρα. Γιατί μπορεί να δει την Καλαμαριά σαν έναν τόπο που έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας και οφείλουμε να τους τον παραδώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο μπορούμε.