Ματσουκατίδης Παντελής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και ζω στην Καλαμαριά από το έτος 1988.  Αποφοίτησα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο γυμνάσιο – λύκειο και εν συνεχεία, από  τη νομική σχολή του ΑΠΘ τον Ιούνιο του έτους 2004.

Μεγάλωσα στην Αρετσού, όπου πλέον ζω με την οικογένεια μου και όπου παίζουν στις ίδιες γειτονιές και μεγαλώνουν τα δύο μου παιδιά.

Από το έτος 2009 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αντικείμενο το αστικό και το εμπορικό δίκαιο.

Σαν χαρακτήρας αποφεύγω τα πολλά λόγια και είμαι άνθρωπος της πράξης.

Αφορμή για να ασχοληθώ με τα κοινά είναι η αίσθηση θυμού που με διακατέχει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας του γεγονότος ότι πολύ λίγα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή στην πόλη μας από το μακρινό 1988 που πρωτοήρθα, ενώ, επιπλέον, η αίσθηση μου είναι ότι η καθημερινότητα μας αντί να βελτιώνεται με τα χρόνια χειροτερεύει. Καλά είναι τα μεγάλα έργα, τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν το συντομότερο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μεγάλο βάρος στην τακτική συντήρηση όσων έχουμε (σχολεία, πάρκα, πλατείες, αθλητικές εγκαταστάσεις) και σε μικρές άμεσες παρεμβάσεις στους δημόσιους χώρους και στις υποδομές μας, ώστε να μπορούμε να τους απολαμβάνουμε με ασφάλεια.  Παράλληλα, θα πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί ο αγώνας για τη διασφάλιση των ελάχιστων ελεύθερων χώρων της πόλης μας και να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών σε αυτούς (βλέπετε παραλιακό μέτωπο).

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συμπορεύομαι με τη Χρύσα Αράπογλου και ελπίζω να μου δώσετε με την ψήφο σας την ευκαιρία να συμβάλλω ένα λιθαράκι σε όλα τα παραπάνω και να προχωρήσει μπροστά η αγαπημένη μας Καλαμαριά, της οποίας αξίζει κάτι καλύτερο!