Σκουμπερδής Μιχάλης

Γεννήθηκα στην Νέα Κρήνη Καλαμαριάς το 1985.
Τελείωσα το 3ο ΓΕΛ Καλαμαριάς. Αποφοίτησα από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΠΑ.ΜΑΚ. (2010). Συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑ.ΜΑΚ. (2016) και στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Η/Υ του Α.Π.Θ. (2017). Συνεχίζω τις σπουδές του ως τελειόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Σήμερα, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) στον τομέα της επεξεργασίας μεγάλων δεδομένων για τη δημιουργία προβλέψεων  μέσω τεχνικών μηχανικής μάθησης. Έχω εργαστεί και ως λογιστής (2013-2016) σε βιβλία Β’ κατηγορίας.

Έχω διατελέσει αναπληρωματικό ΜΕΛΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (2008-2011), στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς (2004-2011), ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Συλλόγου Φοιτητών στο μεταπτυχιακό του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. (2015-2017) και μέλος της συντονιστικής Επιτροπής για τις Ενεργειακές Κοινότητες (2016-2019).

Σήμερα, διατελώ ΤΑΚΥΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ της Επιτροπής Οικονομικών και Ανάπτυξης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. του Συλλόγου Σάμιων Θεσσαλονίκης «Ο Πυθαγόρας», ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Κρήνης «Η Μπουμπουλίνα» , μέλος της επιτροπής για την ανακήρυξη των «Απολυμαντηρίων» Καλαμαριάς ως Τόπου Ιστορικής Μνήμης καθώς και. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κρήνης . Από τον Μάϊο του 2020 διατελώ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του 3ου Περιφερειακού τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ).

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί η πόλη μας χρειάζεται να καταστεί φιλική προς του πολίτες με αδόμητο και ελεύθερο δημόσιο χώρο κάνοντας στροφή στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες  και στην εξοικονόμηση πόρων προκειμένου η Καλαμαριά μας να καταστεί μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη.