Σεϊζης Νίκος

Μεγάλωσα στην Καλαμαριά στις περιοχές  του Κατιρλί, της Νέας Κρήνης και του Αγίου Παντελεήμονα  στον οποίο  ζω και εργάζομαι για περισσότερα από 35 χρόνια. Τελείωσα το ιστορικό 1ο Λύκειο Καλαμαριάς ( Φροντιστήριο Τραπεζούντος)

Από πολύ μικρός ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Στην αρχή με το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκα κατά σειρά στα σωματεία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Μέντεκα, του Μαραθώνα και του Αριστοτέλη. Στη συνέχεια με το Kung Fu για περίπου 13 χρόνια συμμετείχοντας στον αθλητικό σύλλογο της Καλαμαριάς ” Ye Sau Kung fu ”  και παίρνοντας πάρα πολλές διακρίσεις σε αγωνες, Σήμερα έχω την τιμή να συμμετέχω ως Αντιπρόεδρος στο ιστορικό σωματείο του Μαραθώνα Καλαμαριάς.

Υπήρξα εκπαιδευτής στην Προεδρική Φρουρά όπου και υπηρέτησα την θητεία μου το 2002

Επαγγελματικά από πολύ νωρίς με τράβηξε ο χώρος της εστίασης.Για περισσότερα από 20 χρόνια ήμουν υπεύθυνος καταστημάτων στην περιοχή της Αρετσούς (Θάλασσα, People,MURANO, Brown, Most, Meli Mello, Seagull) και συνιδιοκτήτης στο Volar Bar…! Στη συνέχεια υπήρξα ιδρυτής και  ιδιοκτήτης για 12 χρόνια του Pastas Pizzeria στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς  και σήμερα ιδιοκτήτης του καταστήματος The Onuts στον Πεζόδρομο Καλαμαριάς και την περιοχή Φαλήρου.


Πάντα υπήρξα ένας ενεργός πολίτης με ενδιαφέρον για όσα γίνονται στην Καλαμαριά και με αγωνία για το μέλλον του τόπου μας.
Στις  προτάσεις της Δημοτικής Παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» αισθάνθηκα ότι πάει να γίνει κάτι καλό για την Καλαμαριά.
Αποφάσισα να συμπορευτώ με την Χρύσα γιατί είδα στα μάτια της αυτή την φλόγα για αγώνα για μια καλύτερη Καλαμαριά…

Μια Καλαμαριά που θα σέβεται την παράδοση και την προσφυγική καταγωγή των κατοίκων της.  Πρώτη σε όλα όπως της αξίζει.