Αντωνούδη Ολυμπία

Γεννήθηκα στο Μαυροδέντρι Κοζάνης από Πόντιους γονείς και ζώ στην Καλαμαριά εδώ και 45 χρόνια . Σπούδασα  Εργοδηγός Δομικών Έργων.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον  μου για τα κοινά  με οδήγησε από νωρίς στην Αυτοδιοίκηση. Είμαι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος  και διετέλεσα Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού , Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης , της Σχολικής Επιτροπής  Α’βαθμιας Εκπαίδευσης  και  των  Παιδικών Σταθμών και Κ.Α.Π.Η του Δήμου Καλαμαριάς. 

Αγαπώ τη μουσική και τον χορό,  συμμετέχω στην Μεικτή Χορωδία του Δήμου  και ήμουν Γενική Γραμματέας των χορωδιών της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς. Δραστηριοποιούμαι  στον Χορευτικό Σύλλογο Κουριωτών «Ταξιάρχης»  στον Χορευτικό Σύλλογο «Ναύαρχος Βότσης» και στο  Φωτογραφικό Μουσείο « Χρήστος Καλεμκερής». Πιστεύω στην  αξία της εθελοντικής δράσης. Ήμουν  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς, μέλος στην Ένωση Γονέων, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα και μέλος της Κοινωνικής Παιδιατρικής Βορείου Ελλάδος. Ασχολούμαι με το προσκοπικό κίνημα όλη μου τη ζωή. Είμαι πρόεδρος στην ΕΚΣ του προσκοπικού κέντρου ΚΑΡΤΕΡΑΙ και αντιπρόεδρος της ΕΚΣ του 9ου συστήματος ναυτοπροσκόπων Καλαμαριάς.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα και όραμά μου είναι να ξανακάνουμε την Καλαμαριά μια ανθρώπινη πόλη. Το ανθρώπινο κεφάλαιο, οι σχέσεις συνεργασίας και ο εθελοντισμός, είναι προϋπόθεση και εγγύηση λειτουργίας ενός Δήμου που χαίρεσαι να ζεις.