Παταρής Βασίλης-Πασχάλης

Γεννήθηκα το 1984 στην Καλαμαριά, στην περιοχή της Νέας Κρήνης όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Ο παππούς μου είχε το ζαχαροπλαστείο Λουξ στην Κομνηνών και εκεί τριγυρνούσα σε όλα τα παιδικά μου  χρόνια.  Τελείωσα το 10ο δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς, το 6ο Γυμνάσιο και το ΕΤΑΔ Καλαμαριάς (Αθλητικό). Στη συνέχεια σπούδασα στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής  και από τότε δεν σταμάτησα να ασχολούμαι επαγγελματικά με τον αθλητισμό.

Από μικρός αγαπούσα το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκα κατά διαστήματα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στην Α.Ε.Ν Κρήνης ενώ μέχρι και σήμερα αγωνίζομαι με τους βετεράνους  του Απόλλωνα  Καλαμαριάς στο πλαίσιο φιλανθρωπικών  δράσεων και προβολής των ανθρώπων που έγραψαν ιστορία με την ομάδα του Απόλλωνα

Διετέλεσα κατά περιόδους προπονητής/γυμναστής σε διάφορες ομάδες της Καλαμαριάς,  όπως ο  Απολλωνας, η ΑΕ Νέας Κρήνης, ο Ποσειδώνας,  ο ΜΓΣ Μάραθων και η ομάδα της ΕΠΣΜ

Εργάστηκα για πολλά χρόνια στον Δήμο Καλαμαριάς ως γυμναστής σε προγράμματα ΠΑΓΟ, Δημιουργικής απασχόλησης και άθλησης παιδιών ΑΜΕΑ.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα και αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές για να προβάλλω τα αιτήματα της γενιάς μου και να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου στην επίτευξη τους. Ονειρεύομαι η πόλη μου η Καλαμαριά  να γίνει και πάλι μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη φιλική προς τους νέους. Με την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων της προς όφελος της νέας γενιάς , με επαγγελματικές ευκαιρίες για  όλους, με ένταξη των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα του πολίτη , με γεγονότα πολιτισμού και αθλητισμού που θα την κάνουν και πάλι να ξεχωρίζει.