Μαζουλουξής Πέτρος

Γεννήθηκα το 1983 στην Θεσσαλονίκη. Γονείς μου ο Συμεών (Μάκης) Μαζουλουξής και η Κασσιανή Σουλιώτη και έχω και έναν μικρότερο αδελφό τον Αναστάσιο.

Ολοκλήρωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1ο Γυμνάσιο  και στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς και στη συνέχεια φοίτησα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ.

Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος και είμαι παντρεμένος με την Ντιάνα.

Από τα μαθητικά μου χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Υπήρξα περίπου για μια  επταετία κολυμβητής στην ομάδα του  Απόλλωνα Καλαμαριάς και για περισσότερο από δέκα χρόνια αθλητής στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο Αρετσούς .

Η καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο της Καλαμαριάς αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να συμπορευτώ με την παράταξη της Χρύσας Αράπογλου ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα.

Με πυξίδα το σεβασμό στους πρόσφυγες προγόνους μας και ευθύνη στην επόμενη γενιά ,θα αγωνιστώ για μια καλύτερη Καλαμαριά, γιατί πιστεύω ότι     “το αύριο δεν αλλάζει μόνο του, εμείς του  δίνουμε την φόρα”..