Θεοδωρίδης Σάββας

Γεννήθηκα το 1993 στη Θεσσαλονίκη. Ζω στην Καλαμαριά, στην περιοχή Βότση – Κηφισιά. Εδώ τελείωσα το σχολείο (4οΛύκειο) και εργάστηκα σε επιχειρήσεις της Καλαμαριάς ταυτόχρονά με τις σπουδές μου και την πρακτική μου.Εδώ και έναν χρόνο λειτουργώ κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κουρείο) στο Βότση.

Από το παιδικά μου χρόνια ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Υπήρξα φανατικός skater και σκιέρ ενώ παράλληλα ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ στις ομάδες του Γαλαξία και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μπορεί να μην έχω εμπειρία από τα κοινά, γνωρίζω όμως πολλά πράγματα γύρω από τα θέματα του Δήμου και τις ανάγκες των Δημοτών. 

Έχω όρεξη, σχέδια και θέλω πραγματικά να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ και  να συνεισφέρω στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Καλαμαριά.

Επειδή ταξιδεύω αρκετά και έχω πολλές παραστάσεις, είμαι σίγουρος ότι η Καλαμαριά μπορεί και πρέπει να είναι σημείο αναφοράς ως υπόδειγμα ποιότητας ζωής και ανάπτυξης. 

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί γνωρίζει τις ανάγκες της περιοχής, έχει συσσωρευμένη εμπειρία που είναι χρήσιμη,αγαπάει την Καλαμαριά και θα μπορέσει να προσφέρει πολλά για τις ανάγκες του τόπου μας. Σας καλώ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για έναν σύγχρονο  Δήμο στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ.