Στάμου Φωτεινή- Ηλιάνα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πανέμορφη Καλαμαριά. Αποφοίτησα από το  1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμαριάς. Γονείς μου ο Θανάσης και η Αγγελική ιδιοκτήτες της ταβέρνα “Ο Σέσουλας” γνωστή σε όλους τους παλιούς αλλά και νεότερους Καλαμαριώτες.

Ήμουν για σειρά ετών μέλος της Μεικτής Χορωδίας Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Εργάστηκα σε πολλά καταστήματα εστίασης στην Καλαμαριά και στην ευρύτερη περιοχή στο πόστο των δημοσίων σχέσεων και του service. Επίσης υπήρξα υπεύθυνη καταστήματος γνωστής εταιρίας ένδυσης στο Mega Outlet και το Mediterranean Cosmos

Τα τελευταία 10 χρόνια όντας παντρεμένη, και μητέρα τριών υπέροχων παιδιών, δραστηριοποιούμαι στον χώρο της μελισσοκομίας με τον σύζυγο και δάσκαλό μου, Χαράλαμπο Κοντογιαννίδη και διατηρούμε οικογενειακή μελισσοκομική επιχείρηση (Μέλι Κομνηνών) που εδρεύει στα Κομνηνά Ξάνθης

Είμαι γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτισσα και αγαπάω τον τόπο μου και με ενοχλεί  που βλέπω τα χρόνια να περνούν χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική αλλαγή και ανάπτυξη. Έζησα την Καλαμαριά μας σε εποχές που ασφυκτιούσε από κόσμο και οι επιχειρήσεις έσφυζαν από ζωή και ανάπτυξη. .Έχω μάθει να πιστεύω στους ανθρώπους και είμαι βέβαιη πως με ομαδική προσπάθεια και σκληρή δουλειά υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε σε εκείνες τις καλές εποχές με καινούριες και σύγχρονες πάντα ιδέες.

Αποφάσισα λοιπόν να συμπορευτώ με την Χρύσα Αράπογλου, γιατί πιστεύω σε εκείνη και τις δυνατότητές της. Επειδή  στην παράταξή της επέλεξε ανθρώπους με εμπειρία ετών, αλλά και  νέους στους οποίους δίνει την δυνατότητα να υλοποιήσουν τις ιδέες και το όραμα τους για την Καλαμαριά.

Ασπάζομαι τις ιδέες της και έχω όλη την διάθεση να δουλέψω στο πλευρό της για μια Καλαμαριά Μητέρα Πόλη, που δεν θα εξαιρεί κανέναν από την “αγκαλιά” της και θα φροντίζει για νέους, ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ και όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.