Μπάλλιου Στέλλα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και από το 1991  ζω στην Καλαμαριά. Είμαι πτυχιούχος της σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπήρξα στέλεχος Οικονομικών  Διευθύνσεων από το 1987 και από το 2000 εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας τόσο σε λογιστικές υπηρεσίες όσο και ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής με έδρα την Καλαμαριά.

Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κατσανίδη, Οικονομολόγο, που γεννήθηκε στην Καλαμαριά και είναι υψηλόβαθμο στέλεχος  σε μεγάλο Ελληνικό Ασφαλιστικό Όμιλο. Μαζί έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κυριάκο, ειδικευόμενο γιατρό στη Νευρολογία και τη Σμαρώ, πτυχιούχο φιλόλογο του Α.Π.Θ.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Με χαρά, σκέψη  και ευθύνη έλαβα την απόφαση να  συμμετέχω στα κοινά του Δήμου μας  για να προσφέρω  ως δημότης και ενεργός πολίτης στην Αναγέννηση της Καλαμαριάς.

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα για να γίνει η Καλαμαριά μας πρότυπος Δήμος. Μια πόλη που να θέλεις να ζεις. Ένας  Δήμος με κοινωνικό πρόσημο. Να δούμε τις γειτονιές να ανθίζουν. Τους επαγγελματίες να αναπτύσσονται. Τους εργαζόμενους να προοδεύουν. Τα παιδιά μας να έχουν την παιδεία που τους αξίζει. Τους ηλικιωμένους να νιώθουν χρήσιμοι και ασφαλείς. Τους νέους να μεγαλουργούν στον τόπο τους. Με σεβασμό και ανάδειξη της φύσης. Με ανταπόδοση στο Δημότη. Στα μικρά και στα μεγάλα. Στην υγεία, στην παιδεία, στην οικονομία, στη διαμόρφωση πάρκων, στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού. Μαζί με τη Χρύσα με ήθος, αξίες, όραμα, πίστη και πολύ δουλειά για την Καλαμαριά που όλοι ονειρευόμαστε.