Καριπίδου Στέλλα

Γεννήθηκα τον 1973 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας όπου και έζησα τα παιδικά μου  χρόνια. Στη Γερμανία τελείωσα το σχολείο και αμέσως μετά σπούδασα Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Eberhardkarls Universitattubingen.Το 2001 ολοκλήρωσα το διδακτορικό μου με εξειδίκευση στην περιοδοντολογία και αμέσως μετά εργάστηκα για πολλά χρόνια σε ιδιωτικές κλινικές στην Γερμανία.

Το 2004 πήραμε την απόφαση του επαναπατρισμού. Επέστρεψα στην Ελλάδα και  εγκαταστάθηκα με την οικογένεια μου στην Καλαμαριά , στην περιοχή του Βυζαντίου όπου  κατοικώ μέχρι σήμερα και και λειτουργώ το ιδιωτικό μου οδοντιατρείο.

Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Θεοδώρου και μαζί έχουμε αποκτήσει  3 παιδιά.

Ως μητέρα τριών εφήβων με απασχολούν ιδιαίτερα τα θέματα της νεολαίας και ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την απασχόληση, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και την άθληση  των νέων ανθρώπων. ΟΙ νέοι είναι το μέλλον της Κλαμαριάς για αυτό και πιστεύω ότι σε  αυτούς τους τομείς θα πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα οταν γίνουμε Διοίκηση στον Δήμο Καλαμαριάς. Θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη  η αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών για τους νέους  αλλά και η δημιουργία  σύγχρονων ποδηλατοδρόμων, skate parks, αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων συνάντησης και πολιτισμού.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα γιατί πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει την  Καλαμαριά, ζωντανή, ελκυστική και ανθρώπινη,  μια πόλη της πρωτοπορίας και των νέων.