Κονιώρης Στυλιανός

Γεννήθηκα το 1975 στην Καλαμαριά στην οποία και ζω εδώ και 45 χρόνια. Μεγάλωσα στην περιοχή Αριστοτέλη και τελείωσα το 13ο Δημοτικό και το 6ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς. Είμαι πτυχιούχος της τεχνικής σχολής ΟΑΕΔ, του τμήματος τεχνητών αμαξωμάτων. Για οκτώ μήνες εργάστηκα στο συνεργείο αυτοκινήτων και φορτηγών του Δήμου Καλαμαριάς. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία και μαζί έχουμε δύο παιδιά, τον Άγγελο και το Δαμασκηνό, τα οποία κατοικούν όλη τους τη ζωή στην Καλαμαριά, Τα τελευταία 26 χρόνια διαμένουμε  στην περιοχή  του Βότση.

Μέσω της επαγγελματικής μου πορείας, είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ και να έρθω σε άμεση επαφή με πολλούς συνδημότες και συνδημότισσες, κάτι που μου επέτρεψε να έχω μια άριστη εικόνα της κατάστασης του δήμου μας.

Είμαι ενεργός πολίτης και γνωρίζω τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της Καλαμαριάς. Έχοντας ζήσει για τόσα πολλά χρόνια εδώ, έχω βιώσει όλες τις αλλαγές της σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Είμαι πρόθυμος να αξιοποιήσω τις γνώσεις και εμπειρίες μου όσο το δυνατόν περισσότερο για την βελτίωση της Καλαμαριάς σε όλους τους τομείς.

Πάντα επιλέγω να θαυμάζω και να ακολουθώ ανθρώπους που διαθέτουν όραμα και τόλμη.

Συμπορεύομαι με τη Χρύσα γιατί θεωρώ ότι έχουμε κοινή αντίληψη σχετικά με την ανάπτυξη του δήμου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.Εκτιμώ το όραμα, το πάθος και την οξυδέρκειά της και θεωρώ ότι, στα χέρια της, η Καλαμαριά θα αναπτυχθεί και θα πορευτεί όπως της αρμόζει.