Τασιόπουλος Αθανάσιος

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Καλαμαριά, είμαι πατέρας 3 ενήλικων παιδιών.

Φοίτησα στην Καλαμαριά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς και στο 1ο Λύκειο Καλαμαριάς «Φροντιστήριο Τραπεζούντος». Σπούδασα με υποτροφία στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ήμουν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματικά εργάστηκα ως Λογιστής σε Α.Ε για 9 χρόνια, την περίοδο 2002-2005 δίδαξα Εφαρμοσμένη Λογιστική ως καθηγητής στα ΙΕΚ Κιλκίς, την περίοδο 2009-2014 είχα την Οικονομική Διαχείριση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) ως εξωτερικός συνεργάτης το οποίο ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2007.

Εργάζομαι από το 1991 στο Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αρχικά ως υπάλληλος στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου Ν. Κιλκίς και πλέον ως Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος από το 2021. Το αντικείμενο εργασίας μου είναι ο έλεγχος Διαχείρισης του Δημοσίου Χρήματος σε Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ Ο.Τ.Α Α και Β βαθμού με την πραγματοποίηση τακτικών και έκτακτων ελέγχων και την υποβολή οικονομικού πορίσματος ελέγχου στον Εισαγγελέα μετά από σχετική παραγγελία.

Συμμετέχω στην Δημοτική παράταξη «Μητέρα Πόλη» με την Χρύσα Αράπογλου γιατί πιστεύω έχει την δύναμη την ικανότητα και τις γνώσεις για να γίνει η Καλαμαριά πρωταγωνίστρια να γίνει Δήμος ανοιχτός και φιλικός για όλους.