Γιαννακοπούλου Θεοδώρα

Γεννήθηκα το 2003  στην Καλαμαριά από τον Σωτήρη Γιαννακόπουλο και την Μαρία Ελμπακίδου, Είμαι μέλος τρίτεκνης οικογένειας. Έχω μια μεγαλύτερη αδερφή, την Κωνσταντία, φοιτήτρια Οδοντιατρικής και έναν μικρότερο αδερφό, τον Γιάννη,  φοιτητή Πληροφορικής.

Η Καλαμαριά είναι ο γενέθλιος τόπος μου. Στην πλατεία Ύδρας έκανα τα πρώτα μου βήματα. Εδώ πραγματοποίησα τη βασική σχολική μου φοίτηση, (10ο Δημοτικό, 6ο Γυμνάσιο και 6ο ΓΕΛ.) και συνεχίζω να ζω. Είμαι φοιτήτρια στο 3ο έτος του Φυσικού του ΑΠΘ

Συμμετείχα σαν παιδί στο χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου «Αγία Παρασκευή». Αργότερα έπαιζα μπάσκετ στις ομάδες της Καλαμαριάς «Future Stars» και «Απόλλωνας Καλαμαριάς». Έχω λάβει μέρος σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς Μαθηματικών και Φυσικής και έχω βραβευθεί από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Από μικρή με ενδιέφερε η εθελοντική προσφορά  και η παροχή βοήθειας προς τον συνάνθρωπο για αυτό και εμπλέκομαι συχνά σε εθελοντικές δράσεις.

Σε αυτή την πρώτη μου ενασχόληση με τα κοινά συμπορεύομαι με την κ. Χρύσα Αράπογλου για την κοινή  προσπάθεια υλοποίησης σημαντικών έργων στο δήμο μας, τα οποία θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση της Καλαμαριάς μας.Με την κυρία Αράπογλου είμαι βέβαιη ότι θα αντιμετωπιστούν τα πολλά προβλήματα και θα ξαναβρεί ο Δήμος μας  τη θέση που του αξίζει.