Κιφωνίδου Θεοδώρα

Γεννήθηκα στην Καλαμαριά το 1967,  από πατέρα πρόσφυγα που εγκαταστάθηκε, έζησε και δούλεψε στην Καλαμαριά. Πήγα στο 1ο «Γυμνάσιο Τραπεζούντος»  και από τα 11 μου ασχολήθηκα με την κωπηλασία, πετυχαίνοντας διακρίσεις σε Πανελλήνια και Διεθνή πρωταθλήματα.. Σπούδασα στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ και από το 2000 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Από το 2014 εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος και ασχολούμαι με θέματα παιδείας (σχολική Επιτροπή), Εθελοντισμού (Κοινωνικό Παντοπωλείο), ανάπτυξης, ποιότητας ζωής τουρισμού και οικονομίας. (ΔΕΤΠΑΚ και Οικονομική Επιτροπή)

Όλη μου η ζωή είναι συνυφασμένη με την Θάλασσα. Έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμαριάς  και έφορος ανάπτυξης στην Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Πιστεύω στην ανάγκη του συνδικαλισμού και ήμουν μέλος του ΔΣ της Β ΕΛΜΕ εκπαιδευτικών.

Τιμώ την καταγωγή μου και πιστεύω στην ανάγκη να συνεχίσουμε την παράδοση. Είμαι μέλος και συμμετέχω στις δραστηριότητες της Αδελφότητας Κρωμναίων Καλαμαριάς,  του Συλλόγου  Κουριωτών “Ο Ταξιάρχης” και της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς

Συμπορεύομαι με την Χρύσα και όραμα μου είναι να ξαναγίνει η Καλαμαριά η Καλή Μεριά της πόλης. Με χώρους για τον αθλητισμό και για τη νεολαία και ανάδειξη του υπέροχου θαλάσσιου μετώπου της.

Με περισσότερα παιδιά στον ναυταθλητισμό και περισσότερα πανιά και κουπιά στον Θερμαϊκό.