Θεοδοσίου Πέτρος

Είμαι ο Πέτρος Θεοδοσίου και έχω γεννηθεί στο Αγρίνιο το 1980. Έχω τελειώσει τις σπουδές μου στην Γυμναστική Ακαδημία του ΑΠΘ, με ειδίκευση στην Χειροσφαίριση και τον Μοντέρνο Χορό, και το μεταπτυχιακό μου στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού και Τουρισμού. Στα φοιτητικά μου χρόνια διετέλεσα πρόεδρος στην ΠΑΣΠ ΤΕΦΑΑ καθώς και εκλεγμένος σύνεδρος  στα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ.

Υπήρξα υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με την “Κοινωνική Συμφωνία” της Λούκα Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη. Ήμουν μέλος της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το 2008 είμαι μόνιμος κάτοικος Καλαμαριάς, παντρεμένος με την Καζάση Μαρία και πατέρας τριών παιδιών. Εργάζομαι ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ. Είμαι Πρόεδρος των διαιτητών Χειροσφαίρισης Βορείου Ελλάδος, εν ενεργεία διαιτητής στην Premier Handball League και Παγκόσμιος Παρατηρητής beach Handball.

Συμπορεύομαι με την Χρύσα για το Πολιτικό της ήθος και αξιοπρέπεια την εμπιστοσύνη που πηγάζει και κυρίως για το κοινό μας όραμα:  να γίνει η Καλαμαριά πρωτοπόρος Δήμος, κοινωνικά ευαίσθητος,  δίπλα στο πολίτη , αναβαθμίζοντας της υπηρεσίες και την υλικοτεχνική  του υποδομή. Η Καλαμαριά που αγαπάμε και νοιαζόμαστε να γίνει μια σύγχρονη πόλη