Τσουφλίδου Κυριακή

Γεννήθηκα στο Μαυροδένδρι Κοζάνης το 1971 και κατοικώ στην Θεσσαλονίκη από το 1989.

Απόφοιτη ΤΕΙ Σίνδου Θεσσαλονίκης,   Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Τα τελευταία 14 χρόνια κατοικώ στον δήμο Καλαμαριάς ,παντρεμένη με τον Γιώργο Χιλιώτη και έχω δύο παιδιά ,τον Πέτρο και την Μαρία Ραφαέλα.

Είμαι Ιδιωτική Υπάλληλος με κύρια ασχολία μου τον χώρο των εξωτερικών πωλήσεων από το 1996 και πιο συγκεκριμένα τα τελευταία 20 χρόνια συνεργάτης ως σύμβουλος πωλήσεων της WURTH HELLAS.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ,σε μία κοινωνία όπου το ατομικό συμφέρον επικρατεί του συλλογικού και το προσωπικό όφελος επικρατεί επί του κοινωνικού νιώθω, ότι δεν μου ταιριάζει  να μένω άπραγη παρακολουθώντας τις εξελίξεις σαν απλός παρατηρητής.

Μελετώντας το πρόγραμμα της παράταξης «ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΗ» της Κας  Χρύσας Αράπογλου,  μιας γυναίκας με γνώσεις, εμπειρίας πάνω από όλα μακροχρόνιας πορείας στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας ,αποφάσισα να συνταχθώ ως υποψήφια στον συνδυασμό της ελπίζοντας να βοηθήσω και εγώ βάζοντας ένα λιθαράκι στην επιτυχία της παράταξης της.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην Χρύσα Αράπογλου και σε όλους τους συνυποψηφίους μου που στελεχώνουν τον συνδυασμό της για τον κοινό αγώνα μας για την Καλαμαριά!